College B&W op bezoek bij Interstuhl en Cantor

College burgemeester en wethouders op bezoek bij Interstuhl en Cantor Circulair (28 juli 2020)
In Zoeterwoude is het een goed gebruik dat het college van B&W een paar keer per jaar op bezoek gaat bij bedrijven in Zoeterwoude. De Grote Polder is uiteraard regelmatig aan de beurt. Zo waren burgemeester en wethouders begin maart nog te gast bij Palfinger aan de Industrieweg.


Diederik Jonkers en Danny Scheeren presenteerden de wereld van duurzame, circulaire meubels. Samen met Velto Interstuhl is het nieuwe circulaire collectief Cantor opgezet om een brug te leggen tussen jonge duurzame ondernemers en de zakelijke markt. Hun doel is interieurs mooier maken voor het oog van de klant en duurzamer voor ons allemaal. In de showroom staan bijvoorbeeld schitterende tafels gemaakt van oude pallets, stoelen van hergebruikt kunststof, fraaie lampen van lasspoelen en hippe tapijttegels gemaakt van “misdruk” exemplaren. Kortom: als u uw kantoor opnieuw wilt inrichten, ga zeker eens inspiratie opdoen bij Interstuhl aan de Energieweg 21, waar ook de showroom van Cantor Circulair is gevestigd.


Wilt u ook een keer het college uitnodigen bij uw bedrijf? Stuur dan een mailtje naar Sander de Koster, bedrijfscontactfunctionaris van de gemeente Zoeterwoude: s.de.koster@zoeterwoude.nl.