BIZness Voetbaltoernooi 2022

3de Editie

BIZness Voetbaltoernooi 2022

Op woensdag 6 juli a.s. organiseert de Vereniging BIZ Grote Polder voor de 3de keer het BIZness Voetbaltoernooi Grote Polder bij Voetbal Vereniging Meerburg. Een gezellige sportieve uitdaging voor ondernemers én medewerkers op Grote Polder.

Afgelopen twee jaar kon dit succesvolle evenement helaas niet doorgaan vanwege Corona, maar we pakken dit jaar de draad gewoon weer op, doen jullie mee?! Het zou het leuk zijn als jullie bedrijf op de deelnemerslijst geplaatst kan worden! We beginnen om 17.30 uur en eindigen om 20.30 uur met de prijsuitreiking. Tussendoor kunnen we met elkaar een borrel drinken en staat er een heerlijke BBQ klaar.

PROGRAMMA 6 juli 2022

16.30 uur  Inloop voetbaltoernooi
17.30 uur Start voetbaltoernooi
20.30 uur  Prijsuitreiking
21.00 uur  Einde borrel
Tussen de sportieve wedstrijden door is er gelegenheid voor een borrel en BBQ.

OPZET

  • We spelen 5 x 5 op een kwart veld met F-doeltjes. Met een team van 7 spelers kun je dus prima uit de voeten (ook gemende teams en damesteams zijn welkom!).
  • Afhankelijk van het aantal deelnemende teams delen we vooraf pouls in. Er worden minimaal 3 wedstrijden van 15 min. gespeeld. De poulwinnaars sluiten af met penalty’s.
  • Tussendoor is gelegenheid voor de BBQ en de borrel.
  • Het niveau van de spelers is absoluut niet belangrijk, het gaat om sportieve deelname en het bevorderen van onderlinge contacten.
  • Per bedrijf kunnen maximaal 2 teams zich inschrijven.
  • De teams dragen meestal de naam van een bedrijf, maar schroom niet tot een origineel teamnaam te komen.
  • Deelname is gratis!!

    Supporters zijn van harte welkom maar doneren een sportieve bijdrage van € 10,00 p.p. (Factuur wordt naar bedrijf gestuurd)


Informatie

Momenteel is het niet meer mogelijk om aan te melden.

Locatie