Bijeenkomsten

CE Booster

9 OKTOBER 2018: CE BOOSTER

Bent u ook geïnteresseerd in circulair ondernemen, maar weet u nog niet hoe? Ontbreekt het u nog wat aan kennis of inspiratie? Kom dan naar de CE Booster op dinsdag 9 oktober bij Velto in Zoeterwoude (Energieweg 21, 2382 NB Zoeterwoude).
Nodig vooral ook uw eindklanten en relaties uit om deel te nemen aan deze interessante middag!


PROGRAMMA
14.00-14.30 uur: Inloop
14.30-14.45 uur: Aanvang programma, welkom en inleiding Circulaire Economie door Diana de Graaf, CE Expert MVO Nederland/ De Graaf & CO
14.45-15.20 uur: Interactieve praktijkcase “Circulair Bedrijventerrein” door Joost de Groot van PulsUp
15.20-15.40 uur: Praktijkcase Cartoni Design door Marijn Muller
15.40-16.00 uur: Pauze
16.00-17.15 uur: Workshop Circo door Herman van der Vegt- Maak kennis met Circulaire Businessmodellen en ontdek de kansen voor jouw bedrijf
17:15 uur: Afronding workshop en start netwerk/borrel
18.00 uur: Einde


Schrijf u in via het aanmeldformulier >>

Naast de verkoop van Interstuhl, richt Velto zich op circulaire economie. We geloven dat dit de toekomst heeft. Via het 5 stappenplan én met partners geeft Velto ‘ervaren’ Interstuhl stoelen een ‘Next Life’ in een circulaire, inspirerende werkomgeving. We zien onszelf als de circulaire voorhoede van Interstuhl.


Nederland circulair! stimuleert mensen en organisaties om circulair te ondernemen en innovatiever te produceren, consumeren, financieren en organiseren. Met MVO Nederland trekken we het land door om ondernemend Nederland op de hoogte te brengen van de mogelijkheden en voordelen van circulair ondernemen. Dit doen we door regiobijeenkomsten te organiseren, waarbij we koplopers uitnodigen om andere o
Meer informatie op de website van Nederland Circulair >>
Algemene Ledenvergadering 2018

.

Startbijeenkomst Klimaatbestendig Zoeterwoude-Rijndijk

Het klimaat verandert drastisch. Maar welke financiële gevolgen dit heeft voor ondernemers op Grote Polder is nog onduidelijk. Met de Klimaatatlas van het Hoogheemraadschap Rijnland is inzichtelijk gemaakt de effecten van grote hoosbuien, overstromingen en hittestress op Grote Polder. Het nemen van maatregelen tegen deze effecten kost geld. Maar wat zijn de (financiële) consequenties als we geen maatregelen nemen? In de komende maanden zullen we, in samenwerking met de ondernemers, op zoek gaan naar antwoorden.

Tijdens de startbijeenkomst laten wij u kennismaken met de klimaatatlas, de effecten van de klimaatverandering en veel voorkomende maatregelen.

Christmas BIZness Borrel 2017

Veiligheid op het bedrijventerrein is een van de aandachtspunten van de BIZ. Het was dit jaar dan ook een logische stap om de kerstborrel, welke werd gefaciliteerd door Kruyt, in het teken te stellen van bedrijfsveiligheid. De witte voetjes actie was het mysterie van de maand, maar ook zeer doeltreffend. Met dank aan de Politie (team Leiden Zuid), die ons heeft geholpen de actie tot een succes te maken! Fijn ook weer te zien hoe groot de opkomst weer was. Ook dit jaar hebben we burgemeester Bloemen en wethouder Ton de Gans mogen verwelkomen. Uiteraard ontbraken dit jaar ook de goodiebags niet. Met dank aan de ondernemers voor de leuke goodies!

De Christmas BIZness Borrel 2017 werd mede mogelijk gemaakt door:

        


Informatiebijeenkomst: "Gegevensbescherming in het digitale tijdperk"

Ondernemers verzamelen jaarlijks veel persoonlijke gegevens van klanten, relaties en personeel. Dit gaat soms om privacygevoelige informatie als bijvoorbeeld bankgegevens, maar daarnaast ook relatief onschuldige gegevens als email adressen en telefoonnummers. Alle ondernemers dienen voor al deze gegevens vanaf 25 mei 2018 te voldoen aan de eisen van Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)? Weet u ook welke eisen dit zijn en wat dit betekent voor uw bedrijfsvoering?

Laat u informeren, want deze wet raakt iedere ondernemer!!!

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door:
HMZ Fashion Group
TeekensKarstens Advocaten Notarissen 
Houtwerf

ALV, Voetbaltoernooi & BBQ 2017

Met 15 teams en nog véél meer supporters hebben we op 28 juni 2017 de Algemene Ledenvergadering afgesloten met het eerste BIZness voetbaltoernooi van Grote Polder. We speelden 5 tegen 5. De concurrentie was groot, maar de sportiviteit nog groter. De wisselbeker is met Heineken International mee naar huis gegaan. Van harte gefeliciteerd! Wie durft de uitdaging volgend jaar aan?

Onze dank is groot aan onze sponsoren:
HMZ Fashion
voor het beschikbaar stellen van de team shirts
Rietveld Serigrafie voor de bedrukking op de team shirts
Houtwerf voor het maken van de sportieve foto's

Voetbal Vereniging Meerburg voor het beschikbaar stellen van de locatie en de vele vrijwilligers.